NISSAN PRIMERA 1.6 16V HATCHBACK `96

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StreetRacerCA
    CBC Senator
    • 11.06.2006
    • 238
    • Čačak
    • Škoda Fabia II 1.6 TNG

NISSAN PRIMERA 1.6 16V HATCHBACK `96

Moja makina
    100 konjica, plin of course , spremna za preradu i obradu
    pozeljni modovi - prerada branika da budu vise u stilu skylinea, obaranje za nekih 3 cm, nove felne, sajtne, rear spoiler, tamna stakla. Sto se tice motora, slaba vajda, slabasan je, ali se lepo vrti na 6000 rpm. A enterijer, malo sam sredjivao lampice i to, kilometar sat treba da nabavim plave lampice, alu patosnice, i nemam pojma gde da nadjem alu pragove za ovaj auto?
    Isto tako nemoguce je pronaci sajtne i set branika za nju da neko proizvodi? ako znate ko ima, pomagajte![/url]
    Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

• sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Evo su i slike:

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Evo ga jos jedan Nissandzija...
        Pozdrav i dobrodosao... A auto je extra... I nije to toliko slabo, jedino ukoliko nisi navikao na nesto mnogo jace...
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• StreetRacerCA
          CBC Senator
          • 11.06.2006
          • 238
          • Čačak
          • Škoda Fabia II 1.6 TNG

kakvi slabo, al da sam navikao na jace, jesam
          prvo sam vozio mazdu 1.7 diesel, 323 90 god. to ti je jedna lepa masina
          posle toga, vw passat 1.8 benzinac
          onda mercedes c180, 96-o, njega sam majstorski slupao
          potom audi A4, 1.8 benzinac, mnooooogo dobra masina!
          e onda sam ja kupio ovo, a matori bmw 520i.
          nissan je odlican, a znam i da ima mnogo jaca verzija, 2.0. e to bih voleo pod haubom. no, sta je tu je, i ovo cudo je startno i brzo. medjutim, treba mi to sto sam naveo, pre svega da sredim prednji branik, da bude vise u skyline fazonu, da nabavim sajtne - niko zivi nema, a i preradicu zadnji branik, posto su cene koje sam nalazio po usa i jap astronomske - 500 dolara za deo!
          aj za spojler nema frke, ima da se nadje. a za lexus style stopove znam da mogu samo da ih sanjam.........
          ako znate gde da se obratim za ovo, slobodno recite

Comment

• StreetRacerCA
            CBC Senator
            • 11.06.2006
            • 238
            • Čačak
            • Škoda Fabia II 1.6 TNG

inace sramota me je da priznam, ali tek danas sam saznao da je americki naziv za ovo moje chudo acura infiniti g20

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Kako bre acura? To pripada Hondi.

Comment

• StreetRacerCA
                CBC Senator
                • 11.06.2006
                • 238
                • Čačak
                • Škoda Fabia II 1.6 TNG

trust me...............

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

as such was not as popular new as was the similarly-priced Acura Integra

Kaze na kraju prvog pasusa u ovom linku

Comment

• Srdjan
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 2416
                    • Bajina Basta/Beograd

Kad si ga uzeo i koliko si ga platio?
                    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• StreetRacerCA
                      CBC Senator
                      • 11.06.2006
                      • 238
                      • Čačak
                      • Škoda Fabia II 1.6 TNG

pre 2 meseca, 3300 eur, u ocajnom stanju. no, skoro sve je sredjeno

Comment

• Srdjan
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 2416
                        • Bajina Basta/Beograd

Pa i nije mnogo, da ne kazem da je povoljno... Sta si sve radio i koliko te kostalo?
                        Koliko sam primetio vlasnici primera se bas bahato ponasaju prema svojim vozilima... Sve primere koje sam gledao su naoko bile ok, ali kad malo bolje pogledas katastrofa... I vrlo su retke na oglasima...
                        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• -Vedran-
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 3255
                          • Beograd

Pozdrav za jos jednog japanca!

Nissan je skroz ok, samo zadnji deo na ovom modelu mi se nikada nije svidjao!
                          Power of dreams !!!

Comment

• StreetRacerCA
                            CBC Senator
                            • 11.06.2006
                            • 238
                            • Čačak
                            • Škoda Fabia II 1.6 TNG

Hm, moram reci da je prethodni vlasnik stvarno bio svinja sto se tice auta....... ali bas! Mislim da nije ni isao kod majstora, ali se zato sve svalilo na mene
                            Elem, prvo sam zamenio pumpu za gorivo, posto je prethodna crkla, ali ne lezi vraze, nije odgovarajuca - tako da auto ide na benzin samo ako ima preko pola rezervoara, jer je jedino tako pumpa potopljena kako treba.
                            Naravno zamenio sam neke traljave 14" celicne felne, sa ovim 15 icama, jedine koje sam uspeo da nadjem za nisanna - bobrett su, 7j i nose nissan znak
                            potom je auto poceo strasno lose da se ponasa na ler gasu, i imao je mehurice vode u sistemu. otvorili, videli da je cetvrti cilindar busan, popravka. set dihtunga, obrada glave, trnovanje., sredjivanje gornje lule hladnjaka, posto je strucnjak pretegao shelnu pa je slomio.
                            skinuo sam branike, plastikar ih je zavario, ubacio sam ove mrezice, i ofarbao ih, posto su bili skroz ishcukani. u medjuvremenu sam dodao oko 30 srafova po kabini koji su nedostajali i zbog cega je sve zivo luupkalo.
                            danas idem kod plinara da zamenim rasprshivach, da bi na plinu radio kulturno. zamenio sam sijalice, i stavio ove "xenon plave".
                            sto se tice zadnjeg dela auta, ne dopada se ni meni, pogotovo sa ovim stop svetlima. moram naci neke lexus style, ili cu da farbam ove u crno, samo da ih preuredim. postojeci spojler mora da ide, jer je sroz debilan. i da, skinuo sam kuku, posto je krajnje smesno da ovakav auto ima kuku, barem po meni. i da ne zaboravim, 4 nove sava intensa gume, 195/50 r15.
                            eto to je to do sad. mnooogo truda! i novca. jos ako nadjem nekog ada mi sredi ovo oko branika i sajtni, jupiiiiiiii. i zatamnjivanje stakala.
                            a sto se tice enterijera, zamenio sam sve svetiljke unutra, sad su neon plave, i dodao sam neonsko osvetljenje ispod vozackih nogu za sad, pale se pri otvaranju vrata. i dve pioneer elipse na zadnju policu, ali cu to da prepravljam, samo da vidim koliko kosta da se uradi unutrasnjost celog gepeka. auh.

Comment

• dusan
                              CBC Član
                              • 25.03.2006
                              • 21

Svaka cast na izboru makinje. Nissan Primera u Australiji nosi naziv Pulsar, inace ovde veoma dobro drze cenu.
                              Evo i jedan link gde mozete videti cene nasih bibija
                              http://www.carsales.com.au/pls/carsales ... istance=25
                              Pozdrav svim nisandjijama

Comment

Working...
                              X